Cum te ajuta Centura de Slabit

Asa cum anunta si Despre Tot, pe blogul Cum Slabesti a fost publicat un articol care explica (pe un exemplu concret: Centura de Slabit Slimmer Belt de la Fortuna) cum slasbesti cu o centura de slabit.
Pe langa cele aratate acolo, as mai adauga (sublinia) ca nu porti centura de slabit si gata...diminuezi celulita si reduci tesutul adipos; NU
Dupa cum este (cred) clar, centura de slabit nu actioneaza decat in zona talie - solduri (fesele, pulpele etc) nu sunt ajutate.
Centura de slabit reduce surplusul de apa si ajuta la spargerea celulelor adipoase; prin urmare, pentru rezultate optime este nevoie si de o dieta echilibrata ce presupune si reducerea cantitatii de mancare (dieta hipocalorica) dar si exercitii fizice (dealtfel, centura de slabit este mai eficientadaca daca este purtata in timpul exercitiilor fizice - actiunea de masaj este mai viguroasa daca te misti continu.

Succes la slabit! Si nu uita centura de slabit nu este o metoda in sine pentru slabit; centura de slabit este doar un accesoriu, un adjuvant pentru slabire.

info Cum te ajuta Centura de Slabit