XL-S reactii adverse

Administrarea de pastile XL-S Calorie Reducer pentru slabit sau mentinerea greutatii poate genera unle reactii adverse (efecte nedorite).

XL-S reactii adverse
  • XL-S Calorie Reducer poate produce o senzatie trecatoare de presiune si satietate la nivelul stomacului, reactie ce dispare in scurt timp.
  • In cazul in care nu se bea suficienta apa, consumul de XL-S reducer poate conduce la constipatie.
  • La persoanele cu stomac sensibil, consumul de XL-S poate produce stari de discomfort; Daca aceste efecte dureaza mai mult dde 2 zile ,sau daca apar alte efecte adverse, reduceti cantitatea sau opriti administrarea tabletelor.

Diet Shake Forum

Daca ati consumat inlocuitorul de masa Diet Shake Life Impulse intr-o dieta hipocalorica pentru slabit, oferiti din experienta voastra persoanelor interesate de acest produs de slabit (inlocuitor de masa) Diet Shake exprimandu-va opinii si pareri in sectiunea de comentarii a acestui forum.

Multumim pentru sprijin!

Diet Shake - Life Impulse

Diet Shake (shake-ul dietetic de la Life Impulse) este un inlocuitor de masa pe baza de soia ce poate fi utilizat intr-o dieta hipocalorica ca masa echilibrata si satioasa.

Pe langa soia nemodificata genetic (soia bio), shake-ul dietetic (producator: Life Impulse) contine fibre alimentare (fibre dietetice - inulina) care te ajuta sa te simti satul cu un aport caloric scazut si contribuie eficient la absorbtia calciului si a magneziului.

Pentru un gust bun si pentru reducerea poftei de mancare, Diet Shake (Life Impulse) contine o cantitate importanta de concentrat de cacao.

info Diet Shake - Life Impulse

XL-S Forum

Deaschidem aceasta pagina XL-S Forum pentru discutii, intrebari, raspunsuri, opinii si pareri despre XL-S.

XL-S Pret

Pretul unui pachet de 30 tablete de XL-S Calorie Reducer este de cca 75 lei.

XL-S Calorie Reducer

XL-S Calorie Reducer este un adjuvant de slabire conceput pentru reducerea absorbtia aportului de calorii provenite din grasimile nutritionale.

Magnet de la Heritage pentru slabit

Magnet (de la Heritage) este un adjuvant de slabire pentru reducerea absorbtiei grasimilor din alimentatie.

info Magnet de la Heritage pentru slabit

Slimero Pareri

Considerati aceasta pagina drept un forum slimero si veniti cu pareri despre slimero.
Indiferent daca sunt pareri proaste sau bune pareri, indiferent daca iti exprimi opinii si pareri pt ca ai slabit cu slimero sau folosesti slimero sau nu ai folosit, esti asteptat aici cu pareri.

Slimero Plafar

Sa stiti ca eu am fost la Plafar si chiar am intrebat: Slimero pentru slabit aveti?
Raspunsul a fost NU.
In concluzie: nu ma mai intrebati daca se gaseste slimero la plafar ... :)
Daca vreti sa cumparati aceste pastile de slabit cautati unde putet comanda slimero online cu google si sa stiti ca se gaseste slimero in farmacii

slimero sibutramina

Contine Slimero sibutramina? intreba acum doua zile Daniela P.

Raspuns:
Slimero nu contine sibutramina; vezi si "Slimero compozitie"

info slimero sibutramina