Velform Sauna si Masaj

Centura Velform Sauna si Masaj isi bazeaza actiunea pe un concept ce imbina efectul de sauna cu efectul masajului pentru slabire si eliminarea celulitei.

velform sauna belt forum

Daca sunteti interesati de centura de slabit velform sauna belt sau ati folosit centura velform, alaturati-va acestui forum pentru intrebari, raspunsuri, discutii si pareri despre centura velform.

Centura de Slabit Velform Sauna Belt

Velform Sauna Belt este o centura pentru slabit adaptata  pentru a focaliza caldura pe abdomen, solduri, umeri si coapse.

info Centura de Slabit Velform Sauna Belt

greutatea ideala in functie de inaltime

Cum se calculeaza greutatea ideala in functie de inaltime?
(ne intreaba Maria Sanducu)

RASPUNS:
Greutatea ideala in functie de inaltime are deja o formula consacrata si frecvent utilizata si anume Indicele de Masa Corporala.
Indicele de masa corporala (IMC sau BMI - Body Mass Index) este utilizat frecvent pentru determinarea obezitatii (calculul obezitatii). 

Cum se calculeaza greutatea ideala in functie de inaltime?
Pentru a calcula greutatea ideala in functie de inaltime va trebui sa acceptam ca statistic s-a determinat pentru greutatea ideala un IMC cu valoarea de 21,75 si vom folosi formula:

Greutatea ideala = produsul dintre patratul inaltimii (masurata in metri)  21,75 (valoarea IMC corespunzatoare greutatii ideale)
Exemplu de calcul pentru greutatea ideala in functie de inaltime efectuat pentru un adult cu inaltimea de 1,70 m
Greutatea ideala  = 1,70 x 1,70 x 21,75 = 62,75 kg

Accesati Calculator Greutatea Ideala pentru a va evalua greutatea ideala in functie de inaltime dar si in functie de alti parametri pe baza celor mai frecvent utilizate formule de calcul pentru greutatea ideala.

info greutatea ideala in functie de inaltime