Alimente cu Calorii Negative

Sunt alimente despre care se spune ca au calorii negative si ca astfel de alimente te ajuta sa slabesti.

Teoria care sta la baza unei diete de slabire bazata pe alimente cu calorii negative nu are o baza stiintifica solida;
Introducerea in regimul de slabire a acestor alimente cu calorii negative pleaca de la conceptul ca sunt alimente care pentru a fi procesate de catre organism, (digerate) necesita mai multe calorii decat caloriile continute; Practic, aceste alimente cu calorii negative in timpul procesului de digestie consuma mai multe calorii decat contin ele ceea ce conduce la slabire.

info Alimente cu Calorii Negative

Pinnoslim Reactii Adverse

Despre PinnoSlim, producatorul afirma ca nu produce reactii adverse (efecte secundare);
Eu personal, sunt de acord cu ce spun cei de la Walmark ("PinnoSlim diminueaza pofta de mancare, ajuta la eliminarea gustarilor dintre mese, fara efecte secundare") cu o singura exceptie (o exceptie logica - nu am marturii in acest sens, dar am sa caut :P) si anume ingredientul de baza si anume PinoThin.

PinoThin este un extract de pin coreean, o grasime care, asa cum aratam si in pagina "PinnoSlim" ajuta la slabit.
De acest ingredient pinoslim este legata si exceptia mea: PinnoSlim ar putea produce reactii adverse la persoanele care au alergii la acest extract de pin coreean, ingredientul principal al adjuvantului de slabit PinnoSlim.

Pentru discutii pe acest subiect (reactii adverse / efecte secundare) va invitam in pagina PinnoSlim Forum sau, mai jos, la comentarii.

info Pinnoslim Reactii Adverse

PinnoSlim Forum

Dat fiind interesul larg pentru discutii despre PinnoSlim, deschidem aceasta pagina de forum in care sunt invitati cu opinii, intrebari, raspunsuri si pareri despre PinnoSlim Walmark oricine a slabit cu PinnoSlim sau a folosit PinnoSlim, dar si cei care sunt interesati de PinnoSlim.

Discutii si pareri despre PinnoSlim Walmark mai jos, in zona de comentarii

PinnoSlim Walmark

Pinnoslim Walmark, un produs premiat pentru ingredientul folosit pentru reducerea poftei de mancare.