Slim&Fit Forum

Observand interesul pentru adjuvantul pentru slabit Slim&Fit  am decis deschiderea unui forum de suport pentru persoanele care urmeaza cura Slim&Fit dar si pentru cei interesati de acest ajutor de nadejde pentru o dieta de slabire sanatoasa si eficienta.

Acest forum Slim&Fit  va putea fi accesat incepand de luni 4 octombrie 2010 la adresa www.slim-fit-forum.cz.cc/

Cum reduci pofta de mancare?

Atunci cand "te pui pe slabit", chiar daca la capitolul motivatie, hotarare stai excelent, continui (fara voia ta) sa fii sclav al unor gresite obiceiuri; printre acestea este si apetitul scapat de sub controlul natural (acel control pe care doar copii mici il mai au - doar ei mananca numai atunci cand le este foame si numai atat cat le este necesar).

Cum scap de jugul unui ap-etit care-ti spune ca-ti este foarte foame atunci cand corpul tau nu are nevoie, defapt, decat de-o "imbucatura"?

  1. mananca inainte de masa (cu vreo 15 minute) cateva linguri de iaurt, putina salata verde sau cateva linguri de iaurt, sau
  2. bea inainte de masa (pentru a-ti domoli apetitul) un pahar cu infuzie de valeriana sau un pahar cu apa calda
  3. apeleaza la Slim&Fit un ajutor de nadejde pentru reducerea apetitului

info Cum reduci pofta de mancare?

Despre alimente cu calorii negative

Acele alimente care, pentru a fi metabolizate, necesita mai multa energie decat caloriile pe care le contin, sunt denumite "in branşă" drept alimente cu calorii negative.
Practic, alimentele cu calorii negative nu vin cu un aport de energie (care va fi ori consumata ori depozitata sub forma de grasime) ci consuma energie pentru a fi digerate.

Daca vei avea grija ca alimentatia ta sa contina si astfel de alimente (alimente cu calorii negative) ai o sansa in plus sa-ti atingi obiectivele si sa slabesti mai usor

info Despre alimente cu calorii negative

De ce nu slabesti infometandu-te?

Cu toate ca pare simpla si corecta perceptia ca te ingrasi daca mananci mai mult decat ai nevoie si slabesti daca mananci mai putin decat ai nevoie, in realitate, infometarea nu poate conduce decat la:
  • renuntarea la dieta de slabit si revenirea la vechile obiceiuri; cu foamea nu te joci; nici macar  atunci cand mananci sanatos dar mai putin decat te-ai obisnut - poate doar daca ai un aliat de nadejde care te ajuta sa-ti reduci apetitul si astfel sa mananci mai putin; asa cum este Slim&Fit
  • inrautatirea digestiei; daca nu mananci sanatos, digestia nu mai este sanatoasa si nu vei slabi

info De ce nu slabesti infometandu-te?

Reguli simple pentru slabire sanatoasa si eficienta

Asa cum, vorbind despre cinematografie si viata descoperim ca viata bate filmul, tot asa cand e vorba de nutritie si slabire am descoperit ca viata bate multe, multe carti si tratate.

info Reguli simple pentru slabire sanatoasa si eficienta