OmegaSvelt Forum

Esti multumit sau nemultumit de OmegaSvelt? Ai folosit omega svelt si vrei sa ne impartasesti experienta ta? Vrei sa iei omegasvelt pentru slabit?
Aceasta pagina de forum este deschisa pentru intrebari, raspunsuri, opinii si pareri despre omega svelt.

Diuretice pentru Slabit?

Multe produse de slabit isi bazeaza "reusita" in procesul de slabire pe actiunea diuretica unor ingrediente.

info Diuretice pentru Slabit?

OmegaSvelt

Cu o formula care combina portocal amar, colza, spiraea ulmaria si magneziu activ, OmegaSvelt promite rezultate "uluitoare" inca din primele 24 de ore.

Pentru conformitate :) redam mai jos o parte din prezentarea acestor capsule de slabit Omegasvelt:

Aceste capsule naturale au fost special concepute pentru a actiona foarte repede impotriva kilogramelor excedentare. Rezultatele sunt uluitoare, caci milioane de celule grase sunt distruse si eliminate din primele 24 ore.
Pierderea in greutate poate ajunge:

- pana la 4,6 kg in 4 zile;
- pana la 7,2 kg in 7 zile;
- pana la 10,8 kg in 14 zile.

Desigur, aceste cazuri nu reprezinta o medie. Rezultatele pot varia de la un individ la altul. Insa, se slabeste in medie peste 2 kg/saptamana, iar pentru o persoana care s-a resemnat sa fie grasa toata viata, rezultatul este nesperat.

In ceea ce ma priveste, atunci cand mi se spune despre un produs de slabit ca te ajuta sa slabesti rapid mancand orice (fara dieta) si fara a-ti schimba stilul de viata (fara un program regulat si sustinut de activitati fizice) nu pot sa nu ma intreb:
  1. Oare este adevarat?
  2. Daca chiar functioneaza, asa cum promite, cum voi reusi sa-mi mentin greutatea dupa ce intrerup administrarea acestor pastile?
  3. Daca au rezultate de slabire atat de rapide si vizibile respectivele capsule de slabit nu sunt si agresive cu organismul meu? nu-mi altereaza starea de sanatate?
Daca ati folosit OmegaSvelt pentru slabit, ajutati-ne, cu experiernta voastra sa raspundem acestor intrebari.
Asteptam comentarii, opinii si pareri despre OmegaSvelt.