90-60-90 Silueth forum

Forum intrebari, raspunsuri,  discutii si pareri 90-60-90 Silueth.

Ecofit Prospect

Prospectul programului de slabire Ecofit (asa cum este el prezentat pe site-ul ecofit.ro)

Ecofit Pret

Asa cum aratam si in pagina de prezentare a pachetului program de slabit ecofit, vorbim de doua produse: picaturi ecofit si pastile ecofit;
Aceste produse nu pot fi cumparate separat si prin urmare vom indica doar pretul pentru intregul pachet de slabit Ecofit.

Pret Ecofit (cat costa cura ecofit pentru 30 zile)
Pretul pentru o cura ecofit  de 30 zile (cu care asa cum se arata pe ambalaj, slabesti pana la 15 kg) este de 139 lei.
Pentru acest pret primesti o cutie de pastile de slabit ecofit (60 capsule ecofit) si un flacon de 30 mil de picaturi ecofit (1 ml pe zi - 10 picaturi)

Cat slabesti cu Ecofit?

Ecofit este un pachet de slabire compus din doua produse (pastile ecofit si picaturi ecofit) despre care se afirma ca te ajuta sa slabesti "pana la 15 kg" - acum nu stiu in cat timp ... ori am orbul gainii ori pe site-ul de prezentare ecofit este mentionat doar cat slabesti cu ecofit (pana la 15 kg) dar in cat timp slabesti 15 kg nu gasesc pe nicaieri.

Daca stii cat se promite (oficial) ca slabesti cu ecofit (daca ai cumparat ecofit, ai slabit cu ecofit, ai folosit ecofit ori ai intrat in posesia unui prospect ecofit, te rugam ajuta-ne si pe noi si adauga la comentarii cat slabesti si in cat timp slabesti cu ecofit.

info Cat slabesti cu Ecofit?

Ecofit

Ecofit, produsul despre care se spune ca o slabeste pe Julia Jianu, te poate ajuta sa slabesti impreuna cu un regim simplu de slabire.

Cum actioneaza Ecofit (efecte ecofit)?
Ecofit te ajuta sa slabesti prin actiunea de reducere a apetitului (scaderea poftei de mancare) si prin accelerarea procesului de ardere a grasimilor depozitate de organism.

Programul de slabire Ecofit
Asa cum se afirma pe site-ul de prezentare ecofit, acesta nu este un simplu produs de slabit ci un program complet de slabire.
Programul ecofit este compus din pastilele ecofit si picaturile ecofit

Perfect Slim pret

Perfect Slim in farmacii nu se gaseste (dupa cate am reusit noi sa aflam) si, prin urmare, nu putem sa va informam decat despre pretul online al acestor pastile de slabit.

Cat costa perfect slim?

Pe siste-ul oficial (cred) perfectslim.ro nu am aflat cate capsule de slabit sunt intr-o cutie de perfect slim; prin  urmare, nici un pret per cutie nu avem; legat de pretul perfect slimam aflat ca:
  • cura perfect slim de 20 zile (60 capsule perfect slim care te ajuta sa slabesti pana la 15 kg) costa 79 lei
  • o cura de slabit cu perfect slim de 40 zile (120 pastile perfect slim) are un pret de 119 lei si promite o slabire de pana la 25 kg
  • 180 pastile de slabit Perfect slim, suficiente pentru o cura de slabire de 60 zile ce te ajuta sa slabesti pana la 35 kg are un pret de 149 lei

perfect slim in farmacii

O intrebare adaugata de un anonim (si noi raspundem si intrebarilor de la anonimi :) ), suna cam asa:
Am cautat perfect slim in farmacii dar nu am gasit ceea ce voiam defapt sa cumpar; am gasit perfect slim l`oreal  (o crema anticelulita) si nu paqstile de slabit perfect slim despre care se tot vb pe net.

RASPUNS:
Dupa cate am aflat, perfect slim in farmacii nu este; gasesti sigur perfect slim pe internet si poti face comanda pe site-ul perfectslim.ro (ce rost are sa mergi la farmacie cand poti face o comanda pe net? :) )

Dieta 309

Dieta 309 este doar o alta titluatura asociata cu "celebra" Cura 309; Incep prin a face aceasta  precizare pentru ca intr-un comentariu eram intrebata daca dieta 309 este acelasi lucru cu Cura 309.

Cura 309 pret

Cura 309 poate fi achizitionata la un pret de cca 79 lei (pretul poate scadea daca alegi sa cumperi mai multe programe de slabit, astfel:

  • cura 309 pentru 15 zile (slabesti pana la 9 kg) - pret: 79 lei
  • cura 309 pentru 30 zile (slabesti pana la 18 kg) - pret 139 lei
  • cura 309 pentru 45 zile (slabesti pana la 20 kg) - pret: 179 lei

A folosit cineva Siluet Pak pentru slabit?

Daca ati folosit Siluet Pak pentru slabit de la Redis, va invit in acest forum sa va exprimati pareri.

  1. Cat ai slabit cu Siluet Pak?
  2. Cum slabesti cu Siluet Pak? (greu, usor, rapid, sanatos)
  3. Ai remarcat efecte adverse generate de produsele de slabit incorporate de pachetul Siluet Pak?

info A folosit cineva Siluet Pak pentru slabit?

Siluet Pak

Pachetul de suplimente de slabit Siluet Pak (Redis Nutritie) combina l-carnitina si batoanele cu fibre pentru slabit cu o dieta hipocalorica si program regulat de exercitii fizice pentru rezultate excelente de slabire.

Cat slabesti cu Siluet Pak?
La aceasta intrebare, in prezentarea acestui pachet de slabit sunt mentionate cunoscutele rezultate de slabire obtinute de Akebono (Claudiu Pop) care a slabit 80kg si de Nicoleta Luciu (a slabit 30 kg in 3 luni dupa nastere)

Ce contine pachetul pentru slabit Siluet Pak?
  • 90 plicuri de L-Carnitin Instant – l-carnitina este recunoscuta pentru actiunea de ardere a grasimilor
  • 30 batoane Siluet Bar
  • 30 batoane Fibrobar-R, batoane bogate in fibre si alte elemente nutritive
Cat costa Siluet Pak?
Pachetul pentru slabit Siluet Pak poate fi cumparat online de la redis pentru un pret de 149 lei

Cat slabesti cu XL-S?

Cat slabesti cu XL-S? asa suna un comentariu / intrebare a unui anonim in pagina XL-S Calorie Reducer; si pentru ca este o intrebare careia nu i-am gasit un raspuns, o dam mai deoparte catre voi cei care ati folosit XL-S pentru slabit cu rugamintea sa ne spuneti Cat slabesti cu XL-S?

Va asteptam cu raspunsuri si pareri in acest forum Cat slabesti cu XL-S

Cura 309 prospect

Daca ai folosit cura 309 si odata cu produsele ai primit si un prospect, te rugam sa adaugi continutul prospectului in sectiunea de comentarii de mai jos.

Multumim  in numele tuturor celor interesati de "Cura 309 Prospect"

Cura 309 Forum

Pentru ca despre cura 309 se aud si rele si bune, deschidem aceasta pagina de forum in care va asiguram ca va puteti exprima pareri despre cura 309 la modul cel mai liber cu putinta.

Pentru a da utilitate acestui Forum despre Cura 309 pentru slabire, va asteptam cu:
  1. pareri Cura 309 daca ati folosit aceasta metoda de slabit
  2. opinii
  3. intrebari si raspunsuri legate de Cura 309