Cine este producatorul Perfect Slim?

Voi incepe citand un comentariu postat pe blogul "Revista de Slabit" (comentariu care indirect ridica aceasta intrebare: Cine este producatorul Perfect Slim?)

Tocmai am comandat un flacon de pe site-ul http://www.perfectslim.ro (este de la o firma din Pitesti) si, spre surprinderea mea, atunci cand am deschis cutia am observat ca seamana izbitor (si ca aspect si ca miros cu comprimatele SILUETH de la Dacia Plant. Apoi m-a impins curiozitatea sa fac o comparatie intre ingredientele celor doua produse.

Am observat ca ambele au compozitie perfect identica (ingredientele sunt enumerate chiar in aceeasi ordine si au acelasi gramaj), numai ca SILUETH costa in jur de 25 Ron, iar Perfect Slim este comercializat cu 79 Ron/cutie!

Sa fie oare chiar comprimatele SILUETH de la Dacia Plant sub o alta eticheta?!

Pana si cutia in care erau ambalate are aceeasi forma si dimensiune cu cea de la SILUETH.

Am verificat cele prezentate in comentariu si intr-adevar asa este (cele doua produse au aceleasi ingrediente)
In plus, pe site-ul perfectslim.ro nu am gasit nici o referire la producatorul pastilelor de slabit Perfect Slim.

info Cine este producatorul Perfect Slim?

Cine este producatorul Perfect Slim? a fost publicat de Andreea la joi, septembrie 16, 2010, in Pentru Slabit -> / / / si a primit 2 comentarii

2 comentarii:

  1. Interesant ar fi de ştiut CINE produce aceste mizerii de pastile, care n-au niciun efect de slăbire, din contră! După 2 flacoane consumate la un preţ deloc neglijabil (120 pastile, toate cu inscripţia "iubire" (?!) şi dietă), cântăream la finalul curei cu 5 kg mai mult. Produsul se pretinde a fi 100% natural şi e comercializat de o firmă din Piteşti Argeş: S.C. Pinch Hittler SRL, fără vreun link menţionat sau date de contact. Nu vi se pare ciudat?! Sunt profund nemulţumită de "eficacitatea" acestui "PERFECT Slim - Supleţe şi armonie corporală". CUI mă adresez? Ţine careva cont de reclamaţii, implicit de returnarea/recuperarea banilor în caz de... eşec?!

    RăspundețiȘtergere
  2. Interesant ar fi de ştiut CINE produce aceste mizerii de pastile, care n-au niciun efect de slăbire, din contră! După 2 flacoane consumate la un preţ deloc neglijabil (120 pastile, toate cu inscripţia "iubire" (?!) şi dietă), cântăream la finalul curei cu 5 kg mai mult. Produsul se pretinde a fi 100% natural şi e comercializat de o firmă din Piteşti Argeş: S.C. Pinch Hittler SRL, fără vreun link menţionat sau date de contact. Nu vi se pare ciudat?! Sunt profund nemulţumită de "eficacitatea" acestui "PERFECT Slim - Supleţe şi armonie corporală". CUI mă adresez? Ţine careva cont de reclamaţii, implicit de returnarea/recuperarea banilor în caz de... eşec?!

    RăspundețiȘtergere