Pinnoslim Reactii Adverse

Despre PinnoSlim, producatorul afirma ca nu produce reactii adverse (efecte secundare);
Eu personal, sunt de acord cu ce spun cei de la Walmark ("PinnoSlim diminueaza pofta de mancare, ajuta la eliminarea gustarilor dintre mese, fara efecte secundare") cu o singura exceptie (o exceptie logica - nu am marturii in acest sens, dar am sa caut :P) si anume ingredientul de baza si anume PinoThin.

PinoThin este un extract de pin coreean, o grasime care, asa cum aratam si in pagina "PinnoSlim" ajuta la slabit.
De acest ingredient pinoslim este legata si exceptia mea: PinnoSlim ar putea produce reactii adverse la persoanele care au alergii la acest extract de pin coreean, ingredientul principal al adjuvantului de slabit PinnoSlim.

Pentru discutii pe acest subiect (reactii adverse / efecte secundare) va invitam in pagina PinnoSlim Forum sau, mai jos, la comentarii.

info Pinnoslim Reactii Adverse

Pinnoslim Reactii Adverse a fost publicat de Andreea la luni, octombrie 11, 2010, in Pentru Slabit -> / si a primit 2 comentarii

2 comentarii:

  1. pino slim este acelasi produs cu pinnoslim?

    mi-a recomandat o prietena "pino slim" ca ea a slabit cu acest produs (pastile de slabit) ... am cautat pino slim dar google zice ca am dorit sa sciu pinnoslim :)

    Deci sa inteleg ca e vorba de pinnoslim de la walmark?

    RăspundețiȘtergere
  2. Buna ....eu iau de vreo 2 sapt pinoslim si ma simt foooarte bine...mi-a diminuat pofata de mancare...e ok..dar nu sunt inca sigura daca produsul e in special pt slabit.

    RăspundețiȘtergere