Dieta lui Piedone

Dieta cu care Piedone a slabit 62 kg in 10 luni impartasita "de pe hepilica" telespectatorilor emisiunii Happy Hour din 24 noiembrie.

Dieta lui Piedone combina principiile low carb (regim cu foarte, foarte putini carbohidrati - practic este interzis carbohidratii) si principiile de disociere a alimentelor (combinarea alimentelor)

Inca de la inceput vreau sa va spun aca, in opinia mea, aceasta dieta i s-a potrivit lui Piedone si a avut rezultate excelente dar nu i se va potrivi oricui.

Sa va spun si de ce consider aceasta...
Sunt trei tipuri de metabolism: metabolism proteic, metabolism carbohidrat si metabolism mixt; Gandeste-te la o masina care foloseste benzina si la una care e pe motorina; ce crezi ca se intampla daca schimbi combustibilul.
La om nu stau chiar asa lucrurile ... le poti combina dar de exemplu, unei persoane de tip proteic sau mixt (asa cum consider eu ca este Piedone) ii dai intr-o proportie mare proteine si foarte putini carbohidrati (si aceia cu indice glicemic mic)

In concluzie, daca ai un metabolism de tip proteic, poti alege sa te inspiri din dieta lui piedone.

Dieta lui Piedone
(asa cum a fost prezentata la Happy Hour)
Orele nu sunt batute in cuie, Piedone va recomanda sa impartiti timpul activ al zilei in 5 (ultima masa la 7 seara de preferinta) si astfel sa-ti repartizezi mesele.

08.00
o omleta din oua de prepelita cu sunca (prajite fara ulei)
10.00
un piept de pui (fiert sau la gratar)
12.30
ciuperci sau legume la gratar (doar legume verzi, fara legume rosii)
15.00
pulpa de vita la gratar sau fiarta
18.30
iaurt sau branza de vaci cu castravete, verdeataq si ceapa

info Dieta lui Piedone

Dieta lui Piedone a fost publicat de Andreea la joi, noiembrie 25, 2010, in Pentru Slabit -> / si a primit 0 comentarii

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu