La care formula de slabire te referi, D-le Virgil?

Amm vizitat un forum (preferat) despre slabire si am descoperit un acelasi Domn Virgil care pe o parte recomanda un produs de slabit si pe de alta parte, face contrareclama la alte produse de slabit. De exemplu aici: formula de slabit 5 kg forum.
Astept cu mare interes sa aflu pe cine mai este suparat domnul Virgil (de aceasta data a si uitat sa spuna exact cine-l mai supara)
Este adevarat; sunt produse bune si proaste pentru slabit; necazul e ca produse bune si ieftine sunt impiedicate sa reziste pe piata de catre cei care vand produse scumpe si foarte proaste.
Eu personal. am incercat un program despre care se scria si de rau dar si de bine (de rau scriau cei care aveau interes sa faca ceva contrareclama, desigur)
Am slabit cu acest program mai bine de 6 kg in 20 zile;
Am cautat acai la cel mai mic pret si nu am fost surprinsa sa descopar ca pe bani putin acaiul te ajuta mai mult sa slabesti decat atunci cand platesti un pret mult prea mare pentru acelasi lucru sau chiar mai prost

info La care formula de slabire te referi, D-le Virgil?

La care formula de slabire te referi, D-le Virgil? a fost publicat de Olivia O. la marți, august 06, 2013, in Pentru Slabit -> / / si a primit 0 comentarii

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu