Detox Suplu pentru slabire si scaderea colesterolului


Detox Suplu este un adjuvant propus de Herbagetica pentru detoxifiere, accelerarea arderii grasimilor si reglare hormonala cu rezultate bune si sanatoase in cura de slabire
Vezi cum te ajuta Detox Suplu sa slabesti sanatos si sa reduci colesterolul rau!

Cum actioneaza Detox Suplu pentru slabit?

Detox Suplu este o formula complexa si completa cu urmatoarele beneficii:
  • accelereaza arderea grasimilor 
  • scade pofta de mancare
  • mentine senzatia de satietate
  • reduce absorbtia grasimilor in organism 
  • inhiba producerea in exces a hormonilor feminini

Ce beneficii au ingredientele naturale din compozitia Detox Suplu 

In compozitia Detox Suplu se regasesc urmatoarele ingrediente active:
  • Kelp (Fucus vesiculosus) - 280 mg, 
  • Chitosan HD - 24,5 mg, 
  • Spirulina (Spirulina maxima) - 24,5 mg, 
  • Chlorella (Chlorella pyrenoidosa) - 21 mg

Proprietati ale algelor Kelp din compozitia Detox Suplu

Algele brune Kelp, principalul ingredient activ din compozitia Detox Suplu, are urmatoarele proprieteti / beneficii (dovedite stiintific si clinic) in cura de slabire:
  • accelereaza arderea grasimilor prin cresterea activitatii glandei tiroide si intensificarea metabolismului
  • scade pofta de mancare - fibrele continute de algele brune kelp, odata ajunse in stomac, isi cresc volumul de 4 ori conducand la instalarea rapida a senzatiei de satietate (te saturi inainte de a consuma prea multe alimente)
  • blocheaza absorbtia la nivelul intestinelor a grasimilor - fibrele si polizaharidele din compozitia algelor brune KELP se leaga cu moleculele de grasime astfel incat acestea nu vor mai fi digerate si absorbite in organism 
  • inhiba secretia in exces a hormonilor feminini, unal dintre cele mai frecvente cauze ale formarii tesuturilor adipoase inestetice, ale cresterii poftei de mancare si ale tendintei catre sedentarism, atat la femei cat si la barbati

Proprietati chitosan din compozitia Detox Suplu

Chitosanul este unul dintreele produse naturale ale caror proprietati in slabire au fost demonstrate fara tagada de studii clinice realizate cu oameni.
Principala actiune a chitosanului in slabire, chitosan prezent si in formula pastilelor de slabit Detox Suplu, este blocarea digestiei si absorbtiei grasimilor in organism;
Chitosanul reuseste sa lege molecular o cantitate de grasimi mai mare de 6 ori decat greutatea sa, ajutand astfel pe cei care sunt "la cura de slabire" chiar sa-si permita sa mai si calce stramb uneori consumand mai multe grasimi.
Deasemenea, chitosanul ajuta la detoxifierea organismului, reduce rezistenta organismului la insulina, mentine flora intestinala, reduce si normalizeaza colesterolul si trigliceridele din sange.

Beneficii spirulina din compozitia Detox Suplu

Cu spirulina, chiar daca dieta in cura de slabire este ma saraca in nutrienti, nevoile organismului sunt completata de aceasta alga extrem de bogata in principii nutritive; un singur gram de spirulina asigura continutul nutritional al unei mese normale. Practic, o dieta compusa doar din spirulina si apa, ofera organismului toti nutrientii esentiali.
In plus, spirulina contine proteine de foarte buna calitate si contribuie eficient la reducerea poftei de mancare impreuna cu celelalte ingrediente ale produsului de slabire Detox Suplu

Beneficii chlorella din compozitia Detox Suplu

Chlorella, o alga marina cu efect detoxifiant foarte eficient; Detoxifierea cu chlorella nu se produce printr-un efect laxativ sau diuretic ci la nivel celular, mult mai profund mai subtil.
In formula de slabire Detox Suplu, chlorella a fost adaugata pentru a completa eficient carentele de minerale ce pot apare adesea in cazul dietelor mai sarace in calorii.
Ba chiar mai mult, studii japoneze de data recenta au dovedit ca administrarea de suplimente de clorela conduce la cresterea masei corporale slabe si la scaderea grasimii.

Forum: Rezultate reale in slabire cu Detox Suplu

Asa cum am vazut mai sus, formula Detox Suplu promite a fi un ajutor eficient in cura de slabire.
Va invit pe acest forum, daca ati folosit Detox Suplu sa ne spuneti ce rezultate ati obtinut si de care beneficii Detox Slim ati profitat cel mai eficient.
Multumim pentru postarile voastre pe acest forum despre Detox Suplu!



info Detox Suplu pentru slabire si scaderea colesterolului

Detox Suplu pentru slabire si scaderea colesterolului a fost publicat de Andreea la vineri, mai 30, 2014, in Pentru Slabit -> / / / / / si a primit 0 comentarii

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu