H2Del

H2Del pentru slabit; 
detoxifiere, arderea grasimilor, scaderea poftei de mancare si eliminarea retentiei de apa


H2Del pentru slabit
vechiul ambalaj Nova Diet


H2Del, "prafuri de slabit" de la Nova Diet, Spania, sunt o alternativa cu eficienta crescuta la capsule si pastile pentru slabit si detoxifiere.
Fara detoxifiere este aproape imposibil sa slabesti! (sunt de acord marea majoritate a specialistilor in controlul greutatii, obezitate si nutritie)
Vezi cum te ajuta H2Del sa elimini toxinele si retentia de apa, sa declansezi rapid si sanatos procesul de slabire si sa arzi grasimile in exces.


H2 Del pentru scaderea poftei de mancare

H2Del reduce pofta de mancare si te ajuta sa slabesti

Continutul de capsicum (extract de ardei iute), papaya si bromelaina (extract standardizat din ananas) din compozitia H2Del contribuie eficient si la scaderea poftei de mancare.

H2Del pentru eliminarea toxinelor din organism

detoxifiere eficienta cu H2Del!
Asa cum spuneam si la inceput, detoxifierea organismului este garantia ca procesul de slabire se va declansa rapid si va avea o eficienta maxime
H2Del reuseste foarte bine sa elimine toxinele din intregul organism prin continutul sau de macris, anghinare, armurariu si papadie

H2 Del pentru eliminarea retentiei de apa

H2Del elimina retentia de apa
 Retentia de apa in exces inseamna pana la 7 kg in plus la greutatea corporala, multi si foarte vizibili centimetri in plus, celulita si importante riscuri pentru sanatate cum sunt hipertensiunea, reumatismul si afectiuni ale articulatiilor.

H2Del reuseste cu succes sa elimine retentia de apa!

Coada calului si papadia sunt doar doua ingrediente importante continute de H2Del cu rol important in drenajul limfatic si eliminarea excesului de lichide pe cale renala, rapid dar fara a forta organismului (chair daca este un diuretic rapid, H2Del nu forteaza organismul nu conduce la deshidratare sau demineralizare)

H2Del pentru accelerarea arderii grasimilor 

H2Del este si un bun adjuvant pentru slabire rapida. In compozitia H2Del, pentru accelerarea metabolismului au fost introduse extracte standardizate de ardei rosu, papaia si ananas (capsicum, papaina si bromelaina)

H2Del pentru un abdomen plat

Un abdomen plat cu H2Del
Grasimea, balonarile si constipatia sunt inamicii unui abdomen plat; H2Del iese intotdeauna invingator in lupta cu acestia! Iata cateva dintre beneficiile H2Del care asigura obtinerea si mentinerea unui abdomen plat:
  • reducerea grasimii din zona abdomenului (datorita continutului bogat in lactobactili)
  • efect probiotic si eficienta mentinerea unui tranzit intestinal optim si sanatos (reface si mentine flora intestinala prin actiunea colectiei standardizate de probiotice, Megaflora 9

H2Del Pret 

H2Del se gaseste la un pret cuprins intre 88 si 120 lei

Cat slabesti cu H2Del?

Analizand ingredientele din compozitia H2Del si discutand cu peste 500 de persoane care au folosit acest adjuvant de slabit de la Nova Diet, Revista Despre Slabit estimeaza rezultate de slabire sanatoasa intre 1 si 1,5 kg pe saptamana (in cazul in care, pe langa un procent crescut de grasime corporala mai sunt si probleme de constipatie, balonare, bila lenesa, ficat gras sau retentie de apa, in prima luna de cura de slabire cu H2Del se poate ajunge la rezultate de pana la 12 kg)

info H2Del

H2Del a fost publicat de Andreea la marți, iulie 22, 2014, in Pentru Slabit -> / si a primit 0 comentarii

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu