Malinie - pareri si opinii

Malinie Pareri ale celor care au incercat aceste pastile de slabit si opinii ale specialistilor

Te intereseaza apreciatele pastile de slabit cu cetona de zmeura, Malinie de la Sensilab?

Vezi ce pareri au cei care a incercat Malinie si ce opinii au specialistii despre modul in care cetona de zmeura si celelalte ingrediente active, bine cotate, din compozitia Malinie te ajuta sa slabesti!

Ce compozitie are Malinie si cum te ajuta sa slabesti?


Malinie, pastile de slabit de la sensilab, are in compozitie urmatoarele ingrediente active, 100% naturale, foarte bine cotate in industria suplimentelor de slabit, pentru eficienta si siguranta administrarii lor:
  • 600 mg extract natural de zmeura (dozaj optim pentru administrarea zilnica) cu un procent excelent de cetona de zmeura (98%) - extract de cea mai buna calitate, ingredient foarte apreciat la nivel mondial
  • 200 mg extract de ceai mate (yerba mate - ceaiul vinovat pentru supletea si frumusetea sud americancelor)
  • extract de portocala amara - unul dintre cei mai celebri arzatori de grasime 

Malinie: o compozitie eficienta si sigura!

Iata ce beneficii importante au ingredientele naturale din compozitia Malinie:
  • ajuta la dizolvarea depozitelor de grasime (cu rezultate evidente in special pe abdomen, coapse si fese),
  • impiedica aparitia de noi depozite de grasime
  • intervine eficient iun scaderea poftei de mancare
  • accelereaza metabolismul.
Toate acestea sunt beneficiile acumulate ale celeor trei ingrediente, constatate in urma cercetarilor si studiilor clinice intreprinse la nivel international.

Un pret mic, pentru un supliment de slabit foarte eficient! Malinie!

Malinie, in comparatie cu alte pastile de slabit cu cetona de zmeura, contine ingrediente de cea mai buna calitate la cel mai mic pret posibil. Sensilab, producatorul acestor pastile de slabit nu a profitat ca multi alti producatori de renumele de care se bucura cetona de zmeura pentru a practica adaosuri de pret enorme.
O cura de 30 zile cu Maline costa doar 49 lei (azi la un pret si mai mic 31 lei)

Dr Oz despre cetona de zmeura din Malinie

Cu multe cercetari in spate, cetona de zmeura avea dovedita eficienta in slabire. Cu toate astea, asemeni multor ingrediente de slabit, acest extract de zmeura nu a fost atat de cunoscut pana ce, celebrul Dr Oz a deschis acest subiect in una dintre emisiunile sale spunand:

"Studiile au demonstrat ca cetona de zmeura contribuie la sustinerea eforturilor unei persoane dornice sa slabeasca, mai ales atunci cand ingredientul este asociat cu exercitii fizice regulate, un regim alimentar echilibrat si consumul de alimente cat mai sanatoase"


FORUM: Ai incercat pastile de slabit Malinie?

Te invitam pe acest forum sa ne impartasesti experienta cu aceste pastile de slabit, cu recomandari, comentarii si pareri despre Malinie

info Malinie - pareri si opinii

Malinie - pareri si opinii a fost publicat de Andreea la vineri, august 22, 2014, in Pentru Slabit -> si a primit 0 comentarii

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu