90-60-90 Silueth pentru slabit

Chiar daca esti sedentar poti sa slabesti!
Asta pentru ca produsul pentru slabit 90-60-90 Silueth se ocupa de foame  (scaderea poftei de mancare) si reglarea digestiei (o asimilare controlata a grasimilor).


Cel putin asta sustine producatorul acestor adjuvanti de slabire (90-60-90 Silueth)  Dacia Plant.

Cura de slabire 90-60-90 Silueth asigura rezultate maxime cu o dieta hipocalorica si exercitii fizice (activittai fizice (accentuate si regularizate).

info 90-60-90 Silueth pentru slabit

90-60-90 Silueth pentru slabit a fost publicat de Andreea la vineri, septembrie 17, 2010, in Pentru Slabit -> / / / si a primit 8 comentarii

8 comentarii:

  1. in vara lui 2011 am luat pastile silueth 90 60 90 de la dacia plant fara un regim restrictiv si dupa 2 luni am avut lipsa 5 kg.e drept ca nu aveam pofta de mincare de la ele si ca mergeam pe jos nu in ritm alert cam 2 ore pe zi.atunci am constatat ca este de la aceste pastile.eu le luam pentru un colesterol marit si trigliceride.e drept trigliceridele au scazut colesterolul nu.

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu iau aceste pastile si nu am vazut nici-un rezultat...ba chiar din contra,cateodata imi dau pofta de mancare.pot sa stiu de ce?..sau o sa se vada ceva dupa ce termin de baut?ca mai am aproximativ pe 1 saptamana sa zic asa..Multumesc!astept un raspuns.

    RăspundețiȘtergere
  3. Am inceput ieri sa iau Siluet si nu pot sa imi dau inca seama daca au vreun efect. Mi-ar fi placut sa gasesc mai multe informatii dar, din pacate, nu sunt prea multe persoane care sa fi postat ceva despre aceste capsule.
    Sper sa dea rezultate totusi... Azi cantaresc 80 kg la 1.68m si fizic nu ma simt bine deloc. Oboseala, durerile de spate si de picioare sunt absolut chinuitoare. Mi-am propus sa tin o evidenta a starii mele in urmatoarele 20 de zile sa vad daca intr-adevar tratamentul asta da rezultate.

    RăspundețiȘtergere
  4. Buna,am inceput sa iau 90 60 90 de la Dacia Plant de 3 saptamani si fara un regim restrictiv am reusit sa dau jos 3 kg,in plus mi-am reglat perfect tranzitul intestinal deoarece inainte sufeream de constipatie si eram mereu balonata.Pe langa acest tratament in fiecare dimineata beam un pahar de 250ml de apa cu sucul de la o lamaie si 2 litri de apa pe zi.Astazi inceo a doua cutie si sper sa ajung la greutatea dorita.Multumesc Dacia Plant

    RăspundețiȘtergere
  5. Le iau si eu de 10 zile acum si am mai putin 2 kg. Imi este pofta de mancare poate chiar mai mult ca inainte dar, datorita lor cred, e mai usor sa ma abtin sa fac excese. Mi-am achizitionat inca 2 cutii si sa vedem ce va iesi din asta....:)

    RăspundețiȘtergere
  6. si eu patesc la fel maninc mai mult ca inainte si nu stiu de ce?

    RăspundețiȘtergere
  7. Eu am inceput sa iau recent, dau oare vreun rezultat?Pana acm nu vad niciunul.

    RăspundețiȘtergere
  8. Si eu am inceput sa iau de azi.Va tin la curent.

    RăspundețiȘtergere