De ce e bine sa slabesti toamna?

Vara s-a dus, a trecut si vacanta si vremea tot mai rece ne obliga sa ne acomodam rapid la un nou program, la o noua alimentatie. Si cum nu putini sunt cei care s-au intors cu cateva kilograme in plus din concediu, va propunem ca toamna aceasta sa lasam impreuna pretextele deoparte si sa luam masuri pentru o viata mai sanatoasa si o silueta mai frumoasa. Asa cum ne pregatim garderoba pentru noul sezon de toamna - iarna, si corpul are nevoie de atentie, atat la interior, cat si la exterior.


E bine sa slabesti toamna?

Temperaturile moderate sunt cele mai favorabile pentru implementarea unei schimbari. Daca vara te simti coplesita de caldura si nu-ti arde de nimic sau, dimpotriva, ti-e gandul numai la vacanta si calatorii, acum toate se asaza cumva intr-o matca a normalitatii. Mai mult, pentru multi dintre noi e un nou inceput: incep cursurile, parintii isi conduc copiii la gradinita sau la scoala, la serviciu incepem noi proiecte... Chiar si natura freamata a schimbare. Ce moment mai prielnic sa schimbi si tu ceva in viata ta?!
 
Prin urmare, e foarte bine sa slabesti toamna! Si daca vrei sa slabesti sanatos, fara sa te infometezi si sa-ti mentii greutatea dupa spabire fara probleme; Si daca vrei sa depui un mic efort sa mananci sanatos si sa te preocupi sa ai un program regulat de exercitii fizice (de intensitate si complexitate redusa), poti conta pe puterea plantelor cunoscute de secole pentru eficienta lor impotriva depunerilor de grasime: Hoodia gordonii, Garcinia cambogia, alga Fucus vesiculosus, ceaiul verde si extractul de fibrulina, pe care le gasesti in compozitia suplimentului alimentar Slim&Fit, un produs pentru slabit 100% natural.
Informatii despre slim&fit si rezultate de slabire cu Slim&Fit

info De ce e bine sa slabesti toamna?

De ce e bine sa slabesti toamna? a fost publicat de Olivia O. la marți, octombrie 05, 2010, in Pentru Slabit -> / / si a primit 0 comentarii

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu