UnicaSlim

Fiola UnicaSlim - 4 ingrediente populare si potente intr-o unica formula de slabit UnicaSlim.

Producatorul, Laboratoarele NovaPHARM, a ales sa produca acest produs de slabit, nu sub forma de pastile de slabit ci ca fiole de slabit (astfel incat prin procesul de solidificare pentru incapsulare a ingredientelor sa nu le fie afectate calitatile)

Tratamentul cu UnicaSlim presupune administrarea zilnica, in timpul mesei aa unei fiole UnicaSlim; O fiola de slabit Unica Slim "garanteaza" o slabire cu 1/2 kg.

Fiola UnicaSlim te ajuta sa slabesti doar prin actiunea ingredientelor sale (asa se afirma pe site-ul de prezentare) fara a fi necesare respectarea unui anumit regim alimentar sau practicarea de exercitii fizice pentru slabit.

Despre asceste noi fiole de slabit, Unica Slim, pe site-ul care le comercializeaza se mai afirma ca actioneaza doar asupra masei grase, arde grasimile, in timp ce masa musculara ramane "neatinsa".

info UnicaSlim

UnicaSlim a fost publicat de Andreea la vineri, decembrie 17, 2010, in Pentru Slabit -> si a primit 4 comentarii

4 comentarii:

  1. Buna, as vrea sa stiu si eu ce efecte secundare au aceste fiole doarece am mai incercat ceva de genu care se zicea k este 100% natural si era sa mor de la ele nu am mai putut manca deloc

    RăspundețiȘtergere
  2. despre fioala de slabit UnicaSlim gasesti mai multe info pe "Pastile de Slabit"

    Eu le-am incercat si pe astea (si inca alte cateva pastile de slabit) si nu am fost multumita pana am ajuns la Slim&Fit cu care in aproape 3 luni am slabit 18 kg.
    Despre slim&Fit gasesti detalii aici: slabesti sigur in doi pasi

    RăspundețiȘtergere
  3. nu sunt bune, n-am slăbit deloc

    RăspundețiȘtergere
  4. nu slăbiţi un gram cu acest produs

    RăspundețiȘtergere