Sveltax Fitness


Sveltax Fitness, noile pastile de slabit de la Nanox Nutriceuticals se fac remarcate prin faptul ca ard eficient grasimea, cu sau fara exercitii fizice si te ajuta sa consumi cu 300% mai multe calorii fara palpitatii ale ritmului cardiac fara alte riscuri pentru sanatate.
Descopera cum, cat si la ce pret slabesti cu Sveltax Fitness!

Sveltax ® Fitness: o compozitie atent aleasa!

In compozitia Sveltax Fitness se regasesc cele mai puternice si, in acelasi timp, sigure substante 100% naturale, arzatoare de grasimi:
  • cafea verde (decofenizata, pentru o maxima siguranta in administrare)
  • extract standardizat de ardei iute, Capsimax ™ (arde ca focu'... dar arde DOAR grasimea) un ingredient in care poti avea toata increderea cu un standard recunoscut in intraga lume
  • extract de ceai verde
  • extract de piper negru

Cu Sveltax Fitness, chiar slabesti! 

Din studiile clinice la care Sveltax Fitness a fost supus la doua mari universitati din SUA si Franta, rezulta fara nicio indoiala ca acest suplimenht natural adjuvant de slabire are urmatoarele efecte foarte importante si eficiente in slabire:
  • accelereaza arderea grasimilor (chiar si pe cele din zona abdomenului - reducerea circumferintei abdomenului a fost observata clinic, dupa rigorile stiintei) - ATENTIE! cu Sveltax Fitness, arderea fortata a grasimilor (cu sau fara exercitii fizice)  nu produce palpitatii sau alte efecte secundare sau reactii adverse
  • creste consumul de energie al organismului - cu Sveltax Fitness arzi cu 300% mai multe calorii decat in mod normal.
  • reduce pofta de mancare - mananci mai putin si slabesti mai mult si mai rapid, fara sa suferi de foame
  • mentine senzatia de satietate - iti reglezi programul de masa (miscare esentiala in mentinerea greutatii dupa slabire si renunti la gustarile periculoase dintre mese (sau care inlocuiesc mesele) cu cea mai mare usurinta.
  • energizare si tonus - chiar daca mananci mai putin si consumi de 3 ori mai multa energie decat in mod normal, ai suficienta energie pentru absolut toate activitatile zilnice (energie obtinuta din arderea grasimilor stocate in exces)
In catedva cuvinte, cu Sveltax Fitness slabesti fara exercitii fizice istovitoare si fara sa faci foamea.
Sveltax Fitness este unul dintre cei mai puternici, si in acelasi timp, nepericulosi arzatori de grasime.
Chiar daca incurajeaza miscarea si exercitiul fizic, arderea grasimilor (fara pierederea masei musculare) se produce chiar fara antrenamente si exercitii de slabit.

Cum se administreaza Sveltax Fitness?

Sveltax Fitness are un mod de administrare extrem de simplu! O singura pastila de slabit Sveltax Fitness pe zi, astfel:
  1. daca nu faci sport, se ia o capsula Sveltax Fitness cu 30 minute inainte de masa de pranz
  2. daca faci sport (in zilele cu antrenament) se ia o capsula cu 30 minute inainte de antrenament; in ziledle fara antrenament, pastila Sveltax Fitness se ia inainte de masa de pranz.

Ce pret are Sveltax Fitness si cat costa cura de slabit cu aceste pastile?

Din cate am descoperit noi, Sveltax Fitness se gaseste doar la distribuitorul din Romania, la un pret special  de 116 lei  un flacon de 60 pastile (in conditiile in care, in Europa, Sveltax Fitness nu se gaseste la un pret mai mic de 40 euro)
Pentru ca se administreaza doar o singura pastila pe zi, un flacon de 60 pastile va ajunge pentru 2 luni (cura de o luna va costa doar 58 lei)
Un supliment de slabit eficient si sigur, cu maxim 2 lei pe zi?  E un pret excelent! Va asigur!

Sveltax Fitness Forum

Daca ati incercat aceste pastilele pentru slabit, va invitam pe forum cu comentarii si pareri despre Sveltax Fitness



info Sveltax Fitness

Sveltax Fitness a fost publicat de Andreea la joi, august 07, 2014, in Pentru Slabit -> / si a primit 1 comentarii

Un comentariu: