Combinarea alimentelor

Pentru o buna digestie (foarte importanta in procesul de slabire) este necesar sa combinam corect alimentele.

Reguli pentru combinarea alimentelor:

  1. Carnea: se combina bine cu legume; in cantitate mica se poate combina cu nucile si semintele; carnea nu se combina cu peste, oua, branzeturi sau cu leguminoase
  2. Pestele: se combina bine cu legumele si, asemeni carnii, i se pot adauga in cantitati mici nuci sau seminte; Pestele nu se combina cu carne, oua, leguminoase sau branzeturi
  3. Oua: se combina cu legume si li se pot adauga putine seminte sau nuci; oualele nu se combina cu carnea, pestele, leguminoasele
  4. Branzeturi: se combina bine cu legumele, in cantitate mica branzeturilor li se pot adauga nuci si seminte
  5. Alimentele cu amidon (painea, fainoasele, orezul, cerealele) se combina bine cu branzeturile, legumele si leguminoasele; fara a abuza, amidonoasele pot fi combinate cu peste, oua sau nuci si seminte si nu se combina cu carnea
  6. legumele pot fi combinate cu orice aliment (in afara de fructe)
  7. leguminoasele se combina cu legume, in cantitati mici cu nuci sau seminte si nu se combina cu peste, oua, carne sau cu branzeturi
  8. Nucile, samburii si semintele se combina bine cu legume si leguminoase si in cantitati foarte mici cu carne, oua, branzeturi sau peste
  9. Fructele nu se combina cu nici un aliment

info Combinarea alimentelor

Combinarea alimentelor a fost publicat de Andreea la joi, octombrie 21, 2010, in Pentru Slabit -> si a primit 0 comentarii

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu